Logo
(Po-Pá, 9 - 14 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 600 Kč a máte dopravu ZDARMA
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Speciální dárky které nemají konkurenci

Nasbírejte inspiraci, nebo rovnou vyberte dárek který zaručeně potěší. Dárky přehledně rozdělené do kategorií podle příležitostí (narozeniny, svátek, výročí nebo Vánoce...), druhu ( hrnky,mýdlové květy, vtipné dárky...), nebo zájmů (relaxace, příroda, auta, rybaření...) vám usnadní výběr a ušetří čas. Zhotovujeme také dárky pro firmy a originální  dárky na zakázku.

Nejlepší dárky ke každé příležitosti přehledně na jednom místě

Nejen že odebíráme zboží od desítek prověřených zahraničních i tuzemských dodavatelů, některé dárky si dokonce sestavujeme či navrhujeme sami. Pokud patříte k náročnějším a máte rádi originální dárky které jinde nenajdete, zaměřte se na kategorii s luxusními dárky a dárkovými balíčky. Zde najdete výběr nejlepších dárků pro muže a ženy. 

Mohlo by vás zajímat:

 

 

Využíváme služeb ověřených dopravců

Zobrazit zdrojový obrázek

NOVINKA: Rychleji a bez občanky – Česká pošta spouští výdej balíků na kódZa  krásnější Vimperk | Za krásnější Vimperk

    

Jak nás hodnotí zákazníci

darkolandia.cz na Firmy.cz

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Microgreens a jiné pěstování v pohodlí domova
26.09.2022
Microgreens a jiné pěstování v pohodlí domova
Pro někoho životní styl, pro jiné velká neznámá. Užitečné informace k pěstování microgreen s tipy na zajímavé dárky pro vášnivé pěstitele. číst celé
Kdy začíná zima?
19.09.2022
Kdy začíná zima?
Prozradíme vám kdy začíná zima a kolik volných dnů nás čeká na Vánoce. Užitečné informace které potřebujete vědět. číst celé
Dárkový balíček jako nejlepší dárek k narozeninám i Vánocům
31.08.2022
Dárkový balíček jako nejlepší dárek k narozeninám i Vánocům
Pokud si lámete hlavu nad dárkem k narozeninám nebo Vánocům pro muže či ženu, určitě vsaďte na dárkové balíčky! číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Dárkolandia - Opravdu originální dárky pro muže a ženy

Široký výběr originálních dárků na jednom místě za rozumnou cenu. Tipy na nejlepší dárky a další dárkové zajímavosti. Vtipné i tradiční dárky pro muže, oblíbené dárky pro ženy, licenční dárky pro děti, dárky pro firmy, dárky do domácnosti, dárky k narozeninám, svátku, svatbě i vánocům přehledně rozdělené do kategorií podle příležitosti, zálib nebo druhu. Nevíte si rady? Kontaktujte nás prosím. Rádi Vám pomůžeme vybrat ten nejlepší dárek, se kterým zaručeně vykouzlíte úsměv na tváři.

Proč nakoupit dárky zrovna u nás?

Objednávky expedujeme okamžitě z vlastního moderního skladu a tak máte jistotu, že objednané zboží dorazí už do 48 hodin. Přidejte se k našim spokojeným zákazníkům. Pořiďte si nejkrásnější dárky pro rodinu i přátele hezky z pohodlí domova a ušetřete čas i peníze. 

Těšíme se na spolupráci...

Kde nás najdete

Vyšehrad 156

381 01 Čeký Krumlov

Tel.: 606 066 717

 
Zavolejte nám
(Po-Pá, 9 - 14 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz